Autor: Informer.rs

26.05.2023.

22:09

Foto: Starsportphoto

Sport

SAVO MILOŠEVIĆ IMA NOVI KLUB! Poznata i plata bivšeg igrača i trenera Partizana

Čuveni srpski fudbaler Savo Milošević (49) pronašao je novi angažman, pošto je odlučio da se oproba u Bugarskoj!

Legendarni napadač i trener Partizana prihvatio je ponudu Levskog iz Sofije, a potpis ugovora trebao bi da usledi u ponedeljak ili najkasnije utorak. Mediji iz komšiluka saznali su i neke detalje, tačnije obelodanjeno je koliko će nekadašnji golgeter zarađivati u novom klubu.

Informer

Milošević je s Partizanom osvojio Kup Srbije 2019.

"Milošević je juče uhvaćen u društvu gazde Levskog, Naska Sirakova, u jednom poznatom hotelu u Sofiji. Obe strane bile su izuzetno raspoložene, pa su i pregovori tekli bez većih problema. Savo će imati mesečnu platu od 18.000 evra, a izrazio je želju da sa sobom dovede i trojicu pomoćnika. On će zvanično preuzeti funkciju kada se završi ova sezona, a početkom sledeće nedelje sve bi trebalo da bude i ozvaničeno", prenose u Bugarskoj.

Pored našeg nekadašnjeg reprezentativca u konkurenciji za klupu Levskog bili su bivši kormilar Crvene zvezde Miodrag Božović i španski stručnjak Huan Karlos Karsedo.

Inače, klub iz Sofije je poznat po tome što izuzetno ceni srpske trenere, pa su u prošlosti tu radili i Ljupko Petrović, Slavoljub Muslin, Ratko Dostanić i Slaviša Jokanović.

"Prvobitno je bilo planirano da Milošević večeras uživo pogleda i utakmicu Levskog i Černog Mora u okviru 33. kola tamošnjeg prvenstva, ali je on morao ranije da se vrati u Srbiju. Najbitnije je da su pregovori uspešno završeni i da će "plavi" od leta dobiti novog šefa stručnog štaba", navode bugarski mediji.

Informer

Savo Milošević i Saša Ilić biće rivali u Bugarskoj

Ovo praktično znači da ćemo naredne sezone imati i veliki srpski derbi u komšiluku i to između dve legende Partizana. S jedne strane Savo na klupi Levskog, a s druge Saša Ilić, koji vodi CSKA.

Podsetimo, Milošević je od marta 2019. do septembra 2020. godine bio kormilar crno-belih i doneo im Kup Srbije, da bi posle toga 2021. imao kratku epizodu u Olimpiji iz Ljubljane.