Autor: Informer.rs

27.05.2023.

23:06

Foto: Christian Charisius/dpa via AP

Sport

ROJSOVE SUZE OBILAZE SVET! Legenda Borusije ostala BEZ VEĆ VIĐENE "SALATARE"! Cela karijera u Dortmundu BEZ TROFEJA (FOTO)

Bavarci su gostovali Kelnu i bila im je potrebna pobeda, ali i kiks Borusije protiv Majnca u Dortmundu. Iako su se u ovom gradu svi spremili za veliko slavlje, na kraju su osvojili samo bod (2:2), ali ni to im nije bilo dovoljno budući da je Bajern slavio u Kelnu 2:1.

Ceo svet bio je ubeđen da će Marko Rojs kao istinska legenda Bundeslige konačno da osvoji titulu, ali 33-godišnjaku je san surovo ugašen.

Nakon što je završen meč u Dortmundu, Rojs je histerično pao na travu i jednostavno nije mogao da veruje šta se sve dogodilo.

Podsetimo, Rojs je dva puta osvajao Kup Nemačke, tri puta Superkup Nemačke, ali nikada Bundesligu tokom karijere koju je kompletnu proveo u Dortmundu.

Trostruki najbolji fudbaler Bundeslige želeo je konačno da podigne taj trofej na zalasku karijere, ali zlatnu šansu on i saigrači nisu iskoristili, dok je rival iz Minhena došao do 33. titule, a 11. uzastopno.