Autor: Informer.rs

30.05.2023.

00:05

Foto: Jordana Jardel/Instagram Printscreen

Sport

SA NJOM SKINUO MRAK! Ona je Ronaldu ODUZELA NEVINOST i jedina ga htela kad je bio NIKO I NIŠTA! I danas je HOT CICA! (FOTO+VIDEO)

Teško je nabrojati listu zgodnih cica sa kojima je Portugalac delio intimu.

Otkako se pojavio na velikoj sceni Ronaldo je doživeo značajnu transformaciju, pre svega u fizičkom izgledu.

Ronaldo je karijeru počeo u Sportingu iz Lisabona, tada je za saigrača imao daleko iskusnijeg Marija Žardela, nekadašnjeg najboljeg strelca Evrope i osvajača Zlatne kopačke.

Ronaldo tada nije bio ni  "f" od frajera kao što je to danas. Lice mu je bilo puno bubuljica, a zubi krivi. Mučio se i sa nemaštinom zbog siromaštva njegove porodice i očevih problema sa alkoholom.

Ipak, jedna devojka ga je htela i takvog, a to je Žordana Žardel s kojom je Ronaldo izgubio nevinost kada je imala 16 godina.

Ona je sestra Marija Žardela i navodno je jedina koju je Ronaldova majka Dolores prihvatila za potencijalnu snajku. Međutim, njen sin je razmišljao drugačije...

Žardel je pet godina nastupao za selekciju Brazila, a između 2001. i 2003. godine je branio boje Sportinga gde ga je posećivala Žordana, pa su tako ona i Kristijano završili u šemi.

Danas je Žordana manekenka, a još uvek živi u Lisabonu. Veoma je aktivna na Instagramu, gde je prati 14,9 miliona ljudi.

Bez blama pokazuje svoje obline i može se reći da izgleda super i u četvrtoj deceniji života.

Poslednji put u medijima se pojavila početkom 2022. godine kada je njen brat Mario bio učesnik rijeliti programa "Veliki brat" u Portugalu.

Tagovi:
Fudbal sport Kristijano Ronaldo džordana žardel