Autor: Informer.rs

02.06.2023.

12:29

Foto: printscreen

Sport

MUŠKARCI SU ZBOG NJE ODLEPILI NA FINALU LIGE EVROPE! Sevilja i Roma se borili za trofej, a SE*SI misica zasenila sve! (FOTO)

Veronika Rajek (27) je trenutno jedna od najzgodnijih, najatraktivnijih i najpoznatijih manekenki. Plavokosa "bomba" je doživela brz uspon do slave, postavši jedno od najvećih imena Instagrama i industrije modela za relativno kratko vreme.

Lepotica sa prebivalištem u meksičkom Kankunu, 2016. godine postala je mis Slovačke, a za finale Lige Evrope se specijalno vratila u Evropu pošto obožava fudbal i bojom odeće je jasno dala do znanja da navija za italijanski klub. Ipak, Sevilja je podigla sedmi pehar u ovom takmičenju, pa nije zadovoljna napustila stadion.

Ona je privukla pažnju i navijačima na Instagramu.

"Moram da kažem, lepša si od ove prelepe igre",  "Niko s tribina ne gleda utakmicu", "Nemoj da ideš na teren, igrači neće videti loptu", samo su neki od komentara.

Iako danas blista, ima sve što poželi, odlično zarađuje i ima udvarače širom sveta, nije uvek bilo jednostavno za lepu Slovakinju. Odrasla je u malom selu u Slovačkoj i nije imala najlakše detinjstvo.

- Nisam rođena u vili i nisam se hranila srebrnom kašikom. Moji roditelji su se trudili da nas izdržavaju - rekla je jednom prilikom.

Rajek je priznala da joj je bilo posebno teško u školi jer je patila zbog maltretiranja:

- U školi su me zvali različitim imenima i smejali mi se što sam visoka i mršava. Bila sam viša od svih ostalih, 181 centimetar. Naravno, sada je pozitivnije što sam visoka, to mi je pomoglo u ovoj industriji. To je jedna od stvari koje me krase, a tada se to nije tako doživljavalo.

Prošle godine se javno požalila i ukazala na probleme sa kojima se suočava.

- Moje telo se smatra opasnošću na društvenim mrežama, a trolovi me stalno blokiraju iako ne radim apsolutno ništa osim što objavljujem fotke svog tela - rekla je Veronika, koja radi kao model od svoje 14. godine.

Manekenka visoka 181, sa proporcijama 90-60-90 jednom je čak morala da uradi pregled grudi i objavi rezultate, kako bi pratiocima na Instagramu pokazala da je prirodna.

- Ovih dana možete videti mnogo žena sa prekomernom kilažom koje govore o pozitivnom odnosu prema telu, ali kada lepa i visoka žena želi da se oseti prijatno u sopstvenoj koži, ljudi imaju potrebu da me napadnu, nazivajući me privilegovanom - požalila se nekadašnja misica Slovenije.