Autor: Informer.rs

03.06.2023.

13:25

Foto: REUTERS/Alberto Lingria

Sport

TVRĐI PREGOVARAČ NEGO ŠTO SE OČEKIVALO... Benfika odustala od NESUĐENOG reprezentativca SRBIJE

Potpuno je eksplodirao Miloš Kerkez nakon što je iz Milana otišao put Almkara. Momak iz Vrbasa pružao je sjajne partije u AZ-u kako u Erediviziji tako i u Ligi Evrope čime je zaslužio poziv u reprezentaciju Mađarske, a potom privukao pažnju lisabonske Benfike. 

Orlovi već neko vreme tragaju za naslednikom Aleksa Grimalda koji će tokom leta napustiti Lisabon. Dugo je Kerkez bio prvi kandidat za poziciju levog beka, ali kako prenose "Abola" i "Ožogo" od dogovora nema ništa budući da Benfika nije uspela da se dogovori sa AZ-om oko obeštećenja. 

Holanđani nisu želeli "prelako" da se odreknu jednog od najboljih igrača, odredili su cenu od 20.000.000 evra i nemaju nameru da popuste u svojim prohtevima. Cenkala se Benfika, nudila razne varijante otplate, ali nije naišla na razumevanje u Alkmaru zbog čega su Portugalci digli ruke i okrenuli se drugoj opciji - Đordi Albi. 

Informer

Iskusni Španac na kraju sezone napušta Barselonu nakon više od decenije u Kataloniji. Slobodan je u izboru nove sredine, na stolu ima ponudu Benfike, ali utisak je da Alba neće žuriti sa potpisom ugovora budući da bi na Bliskom Istoku mogao da zaradi daleko veće pare.