Autor: Informer.rs

05.06.2023.

11:20

Foto: EPA

Sport

KARLO ANĆELOTI ŠOKIRAN ODLUKOM BENZEME: Normalno je trenirao, pa je odjednom otišao! Nikako nismo srećni

Čuveni italijanski stručnjak ističe da ništa nije nagoveštavalo da će fantastični francuski napadač otići sa stadiona "Santjago Bernabeu". Kaže da je u subotu najnormalnije odradio trening, a da je u nedelju iznenadio sve rečima da želi da ode.

Informer

 


- Iznenađen sam, ne mogu to da krijem. Bilo je sve u poslednjem trenutku. Benzema je u subotu normalno trenirao, a u nedelju ujutru je došao i rekao nam da ide iz Real Madrida. Ne možemo da budemo srećni, ali moramo da poštujemo njegovu odluku. Sa Realom je ostvario neverovatne i nezaboravne stvari - izjavio je Anćeloti.

Informer

 

Benzema je u nedelju postigao svoj poslednji gol za Real u remiju protiv Atletik Bilbaa, što je ujedno bio njegov poslednji meč za slavni klub. Od sledeće sezone igraće u Saudijskoj Arabiji za Al-Itihad. Podsetimo, Karim je potpisao jedinstven ugovor u svetu fudbala, pošto je parafirao saradnju ne sa klubom, već sa Ministarstvom sporta Saudijske Arabije. Dakle, sa državom.
Prema pisanju medija, on će u toj državi zaraditi najmanje 200 miliona evra za dve godine, a postoji mogućnost da se ta cifra i poveća ako bude i posle toga ostao.