Autor: Informer.rs

07.06.2023.

13:22

Foto: EPAIMAGES

Sport

MAJSTOOOOOR! Rajkovićeva odbrana druga najbolja u sezoni (VIDEO)

Srpski reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Majorke, a stigla je još jedna potvrda. Njegova fenomenalna odbrana je u Top 10 ove sezone u šampionatu Španije.

U pitanju je intervencija s početka sezone kada je Majorka gostovala Bilbau. Lepši debi u Španiji naš golman nije mogao ni da zamisli. Rajković je tada rukom maltene izvadio loptu iz mreže, a meč je na kraju završen bez golova - 0:0.

Pogledajte majstoriju srpskog golmana!

Prvo mesto pripalo je Heronimu Ruljiju, koji je briljirao na golu Viljareala protiv Atletiko Madrida.

Predrag Rajković bio je heroj pobede Majorke nad Real Madridom (1:0). On je tada u 60. minutu odbranio penal Marku Asensiju.

- Baš sam zadovoljan, ceo tim je fantastično odigrao, ne pamtim kad je Majorka poslednji put pobedila Real. I ja sam se dobro osećao jer sam odbranio penal, pomogao sam ekipi da sačuvamo tri boda. Dobar je osećaj pobediti jedan od najboljih klubova na planeti. Nakon meča smo odmah otišli na centar da slavimo, a igrači Reala su verovatno krenuli ka svlačionici, nismo nešto pričali sa njima - rekao je tada Rajković.

Predrag Rajković je tada uvršten i u tim kola La lige. Majorka je sezonu okončala na devetom mestu La lige, nakon što se do poslednjeg kola borila za izlazak u Evropu naredne sezone.