12.06.2023.

16:05

Foto: AP Photo/Massimo Pinca

Sport

SAVIĆEVIĆ ZA INFORMER: Verovao sam da će Berluskoni pobediti leukemiju

Tvorac velikog Milana Silvio Berluskoni preminuo je juče u bolnici "San Rafaele" u Milanu, nakon borbe sa leukemijom. Sa Savićevićem, koji je šest godina igrao u Milanu, bio je dobar prijatelj, tako da je popularnog Genija ova vest strašno rastužila.

Informer

Dejan Savićević

U kratkoj izjavi za Informer poručuje da se nadao da će nekadašnji premijer Italije pobediti opaku bolest. 
- Mnogo mi je žao Berluskonija, iznenadio sam se, jer sam bio ubeđen da će se izvući. On je bio loše i imao je krizu oko 20. maja. Međutim, nakon toga se oporavio i delovalo je da mu je stanje dobro. To je jak čovek, koji je svašta preživeo. Znam da se borio sa leukemijom, ali činilo se da to ide u dobrom pravcu. Jako mi je žao, bio je veliki čovek - poručio je Savićević.

Informer

Silvio Berluskoni


Neke od najslavnijih dana u karijeri, Dejo je doživeo u dresu "rosonera". Za šest godina osvojio je osam trofeja, od čega jednu Ligu šampiona, ali je bilo i kriznih situacija. Tada mu je najviše pomogao upravo Berluskoni. 
- Bili smo prijatelji. U vreme kad sam kao igrač bio u Milanu i kad sam imao teške trenutke, on je bio uz mene. Najviše od svih me je podržavao i verovao u mene. To se ne zaboravlja za ceo život. Zauvek ću pamtiti sve što je učinio - zaključio je Savićević.