Autor: Informer.rs

16.06.2023.

10:07

Foto:

Sport

ROBINJO OTKRIO STRAVIČNE DETALJE ZLOČINA: Oralno me ZADOVOLJILA, mene nisu SNIMILI! Ko god da je silovao, sada je u BRAZILU

Posle višemesečnog suđenja u Italiji, Robinjo je proglašen krivim. Bivši reprezentativac Milana osuđen je za silovanje 23-godišnje Albanke u Milanu. On bi trebao da odleži devetogodišnju kaznu, ali je Robinjo još uvek na slobodi budući da je u Brazilu uprkos činjenici da Italijani traže njegovo izručenje. 

Detalja o stravičnom događaju nije bilo mnogo sve do danas. Italijanski mediji objavili su audio snimak u kom se jasno čuje razgovor Robinja sa nepoznatom osobom u kom se jasno čuje priznanje nekadašnjeg fudbalera da je učestvovao u silovanju, ali da nije bio i direktan počinilac. 

- Ako me i pozovu nije problem. Otići ću tamo i reći da ta priča traje već dugo i da je nisam ni dotakao. Plašim se da sve ne dođe u medije. Zamislite naslov 'Robinjovi prijatelji silovali devojku u Italiji. Spavao sam sa njom, zadovoljila me oralno i otišao sam. Ostatak ekipe je ostao tu. Kamera me neće uhvatiti s ostatkom grupe. Ko god da ju je silovao je sada u Brazilu. Ja nisam, ti nisi, nema šanse da nam išta mogu - rekao je Robinjo. 

Informer

Robinjo je karijeru počeo i završio u Santosu, a između toga je igrao u Real Madridu, Mančester sitiju, Milanu, Gvangdžou, Atletiko Mineiru, Sivasporu i Basakšehiru, sa dve pozajmice u Santos u međuvremenu. Za Brazil je odigrao 100 mečeva i dao 28 golova. 

Slavni fudbaler je tokom suđenja odbacivao sve optužbe koje su mu stavljene na teren nakon čega je otišao u domovinu. Od zatvora ga brani ustav Brazila koji ne dozvoljava izručenje tamošnjih državljana.