Autor: Informer.rs

18.06.2023.

10:05

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Sport

BOMBA IZ BRAZILA! Karlo Anćeloti od naredne godine selektor petostrukog šampiona sveta!

Kako navode komentatori ove medijske kuće, italijanski trener koji predvodi Real Madrid prihvatio je uslove i od naredne godine postaće kormilar petostrukog šampiona sveta.

Informer

 

To su izjavili u toku prenosa prijateljske utakmice Brazil - Gvineja, koja je završena rezultatom 4:1 za "karioke". O ovoj mogućnosti šuškalo se mesecima unazad, s obzirom da su Brazilci ostali bez selektora nakon Svetskog prvenstva u Kataru i ostavke Titea. Ekipu, kao privremeno rešenje, predvodi Ramon Menezes, a kako navode brojni svetski mediji, u tamošnjem Fudbalskom savezu spremni su da sačekaju da Don Karlo privede kraju narednu sezonu, pa onda sedne na klupu.

Informer

Čekaju selektora: Fudbaleri Brazila

Poznati "ESPN", ipak, navodi da Anćeloti nije definitivno prihvatio ponudu, ali da je jako blizu odluke da od naredne godine postane selektor "selekaa".

"Brazilska sapunica još nije došla do poslednje epizode pod nazivom "Ko će biti sledeći selektor reprezentacije". Iz Saveza insistiraju da to bude Karlo Anćeloti, ali Real Madrid još nije pokazao znake da ga se otarasi. Zbog toga su u Brazilu spremni da ga čekaju do 2024. i najverovatnije će aktuelni šef ostati na toj poziciji kao prelazno rešenje", navodi "ESPN".