Autor: Informer.rs

18.06.2023.

17:43 >> 18:05

Foto: printscreen

Sport

NEOBJAVLJENI SNIMAK IZ PRIŠTINE - RUMUNI SKANDLIRALI "KOSOVO JE SRBIJA"! Albanski POLICAJCI ih BRUTALNO MUČILI u stanici! (VIDEO)

Veliki skandal obeležio je meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Prištini. Selekcija Fudbalskog saveza Kosova dočekala je Rumuniju na stadionu "Fadilj Vokri", a gostujući navijači doživeli su pravu policijsku torturu nakon što su izbačeni sa stadiona. 

Naime, navijači Rumunije, države koja ne priznaje nezavisnost južne srpske pokrajine, u finišu utakmice skandirali su "Kosovo je Srbija" nakon čega su ih albanski policajci izbacili sa stadiona, a kasnije u stanici i brutalno tukli. 

Nakon puštanja, navijači Rumunije oglasili su se i priznali da bi istu stvar ponovili uprkos činjenici da su, kako navode, pretrpeli "svakakva fizička mučenja" u policijskoj stanici. 

- Iako nas je bilo samo 40 naspram njih 14.000, bez ozbira na rizike, odlučili smo da im kažemo "Kosovo je Srbija" u njihovom, navodno, glavnom gradu - rekli su navijači Rumunije koji su kasnije doživeli brutalnu torturu od strane kosovske policije.