Autor: Informer.rs

27.06.2023.

16:34

Foto: profimedia

Sport

SUZE SU MI SAME KRENULE! Gudelj otvorio dušu: Nisam momak koji lako zaplače, ali...

Sevilja je u finalu Lige Evrope koje se igralo u Budimpešti bila bolja od Rome, a reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj je nedavno produžio ugovor sa ovim klubom do 2026. godine.

- Razgovarao sam sa predsednikom, potpredsednikom i s Monćijem – sve je išlo prilično lako i brzo. Tokom sezone smo imali važnijih stvari i zato to nismo ranije rešili, ali obe strane su želele da nastave, samo smo rešili detalje kad se završila sezona - kaže srpski reprezentativac.

Sevilja je posle boljeg izvođenja penala došla do novog trofeja u Ligi Evrope, čime je ubedljivo najtrofejniji tim u ovom takmičenju.

Informer

 

- Jedinstven osećaj. Nisam momak koji lako zaplače, ali kada je Montijel dao poslednji penal, osetio sam sve što smo prošli tokom sezone, ljutnju što ne pobeđujemo… Bilo je veoma emotivno i za mene – izgubio sam bebu, a i brata na nekoliko minuta… To su stvari koje te izjedu iznutra, a onda sve izađe na površinu. Pet-deset minuta su mi suze same tekle. Neću to nikada zaboraviti -  rekao je Gudelj u intervjuu za Marku.

Srpski as je u Sevilju stigao u leto 2019. godine. Za četiri sezone, za Sevilju je odigrao 163 utakmice i dva puta je osvajao Ligu Evrope.