Autor: Informer.rs

29.06.2023.

21:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Hrvat koči transfer srpskog asa u Milan!

Iako se prethodnih dana najviše pominjala mogućnost da srpski reprezentativac pojača Galatasaraj, okolnosti su se očigledno u međuvremenu promenile. "Roso-nerima" je neophodan napadač, pošto su ostali bez Zlatana Ibrahimovića koji je završio karijeru, dok Divok Origi nije opravdao velika očekivanja, a prvi pik Markus Tiram je ipak izabrao Inter.

Informer

Luka Jović nije ispunio očekivanja u Fiorentini

Spekulisalo se da italijanski velikan želi Alvara Moratu, ali je izbor ipak pao na momka koji je ponikao u Crvenoj zvezdi. Međutim, pregovori ne idu tako glatko. Luka Jović je i dalje pod ugovorom sa Real Madridom, dok mu pozajmica sa klubom iz Firence važi do leta 2024. Prošle sezone je odigrao 50 utakmica, dao 13 golova i upisao pet asistencija, međutim, to nije zadovoljilo stručni štab i čelnike Fiorentine.

S obzirom da timu iz Toskane treba pojačanje na krilnoj poziciji, došli su na ideju da Milanu ponude dogovor i zatraže Antu Rebića. Iskusni hrvatski ofanzivac hoće ovog leta po svaku cenu da ode sa "San Sira", jer nije u planovima trenera Stefana Piolija.

Informer

Rebić i Jović bili su saigrači u Ajntrahtu

"Poznati menadžer Fali Ramadani pokušao je da dogovori posao oko trampe dva kluba i njegovih klijenata. Međutim, Rebić ne želi da se vraća u Firencu, gde je već igrao u periodu od 2013. do 2018. godine. Hrvat je čak odbio i bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, kao i onu od turskog Bešiktaša", prenose italijanski mediji.

Zanimljivo, Jović i Rebić su inače jako dobri prijatelji, pošto su od 2017. do 2019. bili saigrači u Ajntrahtu iz Frankfurta.