Autor: Informer.rs

30.06.2023.

06:20

Foto: EPAIMAGES

Sport

Marko Nikolić stigao u Emirate, zakazana promocija!

Prošlo je skoro mesec dana otkako je obelodanjeno da će Marko Nikolić (43) preuzeti aktuelnog šampiona Ujedinjenih Arapskih Emirata, a tek sada je to postalo i zvanično, pošto mu je klub javno poželeo dobrodošlicu.

Tim iz Dubaija potvrdio je da će sjajni stručnjak voditi ekipu u narednih 12 meseci, a za danas u popodnevnim časovima zakazano je potpisivanje ugovora i svečana promocija. Nekadašnji trener Partizana, sa kojim su crno-beli 2017. godine osvojili i svoju poslednju "duplu krunu", stigao je juče u bogatu zemlju i spreman je za rad u novoj sredini.

Informer

Marko Nikolić poslednji angažman imao je u Rusiji

Poznato je da će Nikolić na klupi naslediti čuvenog portugalskog stratega Leonarda Žardima (48), koji je i doneo šampionski pehar Šababu Al Ahliju. Zbog toga će imati priliku da svoju ekipu uvede i u azijsku Ligu šampiona.

Bivši kormilar Rada, Vojvodine, ljubljanske Olimpije, Videotona i Lokomotive iz Moskve bio je bez angažmana od oktobra 2021. godine, kada se rastao sa ruskim klubom.

Prethodnih meseci se pominjao njegov povratak u najveću državu na svetu, ali i u Partizan, međutim, rođeni Beograđanin je odlučio da se ipak oproba na Bliskom istoku.