Autor: Informer.rs

30.06.2023.

06:40

Foto: Reuters

Sport

Hrvat prihvatio 100.000.000 evra i otišao kod Ronalda!

Želeo je hrvatski fudbaler u Barselonu, hteo je i katalonski klub njega, ali na kraju je finansijski-fer plej sve stopirao, pa je doskorašnji prvotimac Intera prihvatio ponudu Al Nasra!

Iskusni vezista postaće saigrač sa Kristijanom Ronaldom, potpisaće ugovor na tri godine i na ime plate i bonusa inkasirati ravno 100.000.000 miliona evra. To je petostruko više nego što je dosad zarađivao u italijanskom klubu.

Informer

Marcelo Brozović nije dočekao Barselonu

Iako je transfer bio najavljen još prošle nedelje, kada su "nero-azuri" prihvatili ponudu od 23 miliona evra na ime obeštećenja, sve je stopirano zato što je Brozović čekao aktuelnog španskog prvaka.

Imao je nameru da nastavi sa ozbiljnim fudbalom na "Kamp Nou", a i trener Ćavi Ernandez je u njemu video idealnu zamenu za Serhija Busketsa. Zato su pokušali Katalonci da do 30. juna prodaju nekog zbog finansijskog-fer pleja, kandidati su bili Kesi, Tores, Fati, Lengle, ali ništa od toga nije realizovano.

Kada je rođeni Zagrepčanin shvatio da od Barselone neće biti ništa, prelomio je i prihvatio da obuče dres Al Nasra. Jednu od ključnih uloga u ovom poslu odigrao je i njegov sunarodnik Goran Vučević, direktor kluba iz Rijada.