Autor: Informer.rs

03.07.2023.

08:39

Foto: EPA Images

Sport

Ceo sve mu se smeje! Pogledajte promašaj Realovog čuda od 60 miliona evra! (VIDEO)

Međutim, pošteno se obrukao, pa mu se sad ceo svet smeje, ali i Realu, s obzirom na to koliko je iskeširao za klinca, a šta je on promašio.

U 13. kolu brazilske Serie A Atletiko i Palmeiras završili su meč remijem (2:2). Real je za Endrika  Palmeirasu već platio 35 miliona evra, dok će preostalih 25 miliona dati kada fudbaler idućeg leta pređe u Madrid, pa im sad nije svejedno.

Informer

Endrick je u 22. minutu u padu glavom pogodio za 1:0, ali je potez utakmice promašaj budućeg igrača Reala. Hvatali su se Madriđani za glavu.  Endrik je u četvrtom minutu izveo penal za Palmeiras, koji je  od pripreme do šuta, izveo amaterski i očajno. Golman je lako obranio šut, a Endriku su se čak i navijači njegovog kluba smejali.

Pogledajte!

Mladi fudbaler će sa Realom potpisati trogodišnji ugovor, a prema navodima španskih medija Real planira da ga zadrži u svojim redovima i nakon 2030. godine. Endrik je jedan od najtalentovanijih napadača u Brazilu.

Za Endrika su bili zainteresovani i Čelsi i Pari Sen Žermen, ali je mladi napadač želeo da pređe samo u Real. Ostaće upamćen u Brazilu kao najmlađi strelac u istoriji Palmeirasa i brazilske lige.