Autor: Informer.rs

08.07.2023.

22:44

Foto: profimedia

Sport

Velika razmena na pomolu - Vlahović u Čelsi, Lukaku u Juventus!

Već nekoliko godina Romelu Lukaku je prekobrojan u Čelsiju zbog čega je više vremena proveo na pozajmicama. Ni dolazak novog trenera Maurisija Poketina nije promenio njegov status na Stamford Bridžu zbog čega se očekuje da Belgijanac ovog leta i zvanično napusti London. 

Šuškalo se mesecima da će u Interu skupiti dovoljno novca da otkupe Lukakua, ali šanse za to su sve manje. Posebno zbog činjenice da se u trku za Lukakuov potpis uključio i Juventus, a u Torinu imaju šta da ponude za snažnog Belgijanca. Naime, kako prenosi "Skaj Sports" Stara dama otvorila je pregovore sa Čelsijem oko iskusnog golgetera. 

Navodno, Lukaku ima želju da ostane u Interu, ali su u Čelsiju rešili da ne čekaju Neroazure koji nemaju 45.000.000 evra da ispune prohteve Plavaca. Zbog toga, londonski klub okrenuo se pregovorima sa Juventusom, a sve zbog činjenice da bu u razmeni igrača, a uz određenu doplatu, mogli da dobiju Dušana Vlahovića.
 

Navodno, Čelsi je nedavno Juventusu nudio Kulibalija, Loftus Čika, Pulišića, Čalobu i Lukakua u zamenu za Dušana Vlahovića. Kulibali, Loftus Čik i Pulišić već su pronašli nove klubove, dok preostali u robnoj razmeni nisu interesantni Staroj dami. Niko sem Lukakua, zbog toga, Italijani javljaju da bi Vlahović mogo da krene put Londona, a Lukaku put Juventusa, uz određenu doplatu Čelsija.