Autor: Informer.rs

09.07.2023.

20:46

Foto: Tanjug/AP

Sport

Bajern steže obruč oko Kejna! U London stigla nova ponuda Bavaraca

Kada je prošle sezone Robert Levandovski kao slobodan igrač otišao iz Bajerna, Bavarci su ostali "kratki" na poziciji napadača. Čitavu godinu izgurao je velikan iz Minhena bez klasičnog centarfora, ali sve u cilju pronalaska što boljeg rešenja, a izbor je pao na Harija Kejna. 

Bajern je nedavno na adresu Totenhema poslao prvu ponudu za engleskog reprezentativca. Pevci su to odbili, ali je već danas put Londona krenula značajno jača ponuda. Navodno, kako javlja Florijan Pletenberg, nemački šampion dostavio je ponudu tešku 80.000.000 evra u cugu, plus određeni bonusi čija visina nije poznata.

Očekuje se da Totenhem i drugu ponudu odbije, ali bi Bajern u pregovorima sa Pevcima mogao da ima velikog saveznika - Hari Kejna. Navodno, Englez je rešio da karijeru nastavi na Alijanc areni što će predočiti čelnicima Totenhema, pre svih Danijelu Leviju, a sve u dilju što bržeg dogovora na relaciji Minhen-London. 

Heri Kejn za Totenhem nastupa već 18 godina, za klub je postigao 300 golova, ali nije osvojio nijedan trofej. Zbog toga, mnogi navijači smatraju da bi odlazak u Minhen bio pravi potez da u finišu karijere dođe do pehara. Sa druge strane, postoje i oni koji misle da bi odlazak iz Premijer lige u Bundesligu bila ludost.