Autor: Informer.rs

11.07.2023.

10:33

Foto: profimedia

Sport

Bomba! Mitrović i Sergej postaju saigrači u Al Hilalu!

Napadač reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, našao na spisku želja Al Hilala, koji je već stupio u kontakt sa Fulamom i njegovim golgeterom, saznaje Mozzart sport.

Prebogati saudijski klub, odlučan je u nameri da dovede srpskog golgetera i za njegove usluge spreman je da plati "masnu" platu i obeštećenje, pa bismo dva pulena Dragana Stojkovića Piksija vrlo brzo mogli da gledamo u istim klupskim bojama.

Informer

Vrlo lako bi za unosnim ugovorom mogao da krene i Mitrović kojeg u Al Hilalu vide kao prvu opciju za upražnjeno mesto u špicu posle odlaska Odiona Igala.

Ubojiti napadač koji je ponikao u Partizanu, a dokazao se u Engleskoj, u tamošnjoj ligi ima 128 utakmica uz 38 postignutih golova. Tokom minule sezone u dresu Fulama na 24 prvenstvena susreta 14 puta je tresao mreže rivala, dok je jedan gol postigao i u FA Kupu.

Mitrović je postao živa legenda Fulama i navijač navijača, a taj dres je prethodno nosio i kao pozajmljen igrač. On je tamo stigao na leto 2018. godine iz Njukasla za obeštećenje od oko 25.000.000 evra.

Izgleda da bi Mitrogol posle osam godina mogao bi da napusti Englesku i prvi put se okuša van Evrope.