12.07.2023.

15:20

Foto: Reuters

Sport

Fulam odbio prvu ponudu, hoće više para za Mitra

Poslednja dva dana Fulam i Al Hilal su konstatno na vezi, jer pregovaraju oko napadača Aleksandra Mitrovića. Prema saznanjima do kojih je Informer došao, Srbinu je ponuđen ugovor na tri godine, po kojem bi zarađivao 25 miliona evra po sezoni. Isti izvor nam je otkrio da je klubu iz Londona ponuđeno 40 miliona evra. Međutim, Fulam, kao i svi drugi, bi da izvuče najviše što može od zemlje kojoj koji milion gore - dole ne znači ništa. Odbio je ponudu i traži makar 50 miliona evra.

Informer

 

- Ako Fulam proda Mitrovića, moraće da dovede dobrog špica. Dobar špic i u Evropi košta i Fulam će za taj transfer morati da izdvoji mimimum 40 miliona evra, a možda i više. Neće sigurno prodati Mitrovića, a da dovede nekog lošijeg. Ili ga neće pustiti ili će dobiti novca toliko da može da kupi boljeg. Recimo 50 miliona evra bi ih zadovoljilo - objasnio je naš izvor. 

U slučaju da ode, Mitrović će se pridružiti saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinkoviću Saviću, koji bi svakog trenutka trebalo da bude promovisan u Al Hilalu. Tako će se formirati kolonija Srba u novom fudbalskom centru, a pitanje je ko bi sledeći mogao da pođe njihovim stopama.