Autor: Informer.rs

14.07.2023.

10:18

Foto: Tanjug/AP

Sport

Hit! Mesi u nabavci kao sav normalan svet! (FOTO)

Osim što jedan od najboljih fudbalera svih vremena slobodno vreme provodi u mega-luksuznom apartmanu od osam miliona dolara u čuvenoj "Porše dizajn" kuli, on kao i sav normalan svet šopinguje u okolnim prodavnicama.

Sada je Mesi uhvaćen kako gura puna kolica u jednoj prodavnici, a na fotografiji se vidi da je mnoga pakovanja uzimao u "king size" veličini, jer verovatno ne planira često da odlazi u šoping.

Sa druge strane, proslavljeni as ima tri sina, pa nije ni čudo što je morao da nakupuje razne kornflekse, pice i ostale potrepštine u velikim količinama. Bilo kako bilo, slavni fudbaler se odlučio za SAD delom i zbog toga da bi koliko-toliko  mogao da živi život približan anonimnim ljudima, što mu je u Evropi bilo nezamislivo.

Argentinska zvezda je, kako je nedavno objavio nemački "Bild", još pre svoje odluke da zaigra za Inter investirao u nekoliko nekretnina u atraktivnom gradu vrele Floride, a prema saznanjima britanskog "San-a", nekadašnji superstar Barselone je na luksuzne projekte potrošio preko 17 miliona evra.

Mesi je u karijeri osvojio sedam Zlatnih lopti, četiri Lige šampiona, 10 šampionskih titula sa Barselonom u La Ligi i dve šampionske titule sa Paris Sen Žermenom.