Autor: Informer.rs

14.07.2023.

17:17

Foto: EPA

Sport

Informer ekskluzivno saznaje! Tadić napušta Ajaks, čeka ponudu Al Ahlija od 50 miliona evra!

Sjajni ofanzivni vezista dogovorio je raskid saradnje sa amsterdamskim velikanom, a naredna stanica trebalo bi da mu bude Saudijska Arabija, gde bi za dvogodišnji ugovor trebalo da zaradi čak 50 miliona evra!

Kako saznaje Informer, Dušan ima ponudu i od turskog Bešiktaša, ali bliži je prelasku na Bliski istok, gde je već otišao Sergej Milinković-Savić.

- Tadić je dogovorio raskid ugovora sa Ajaksom. Dve strane su o tome razgovarale u prethodna tri dana. Ugovor kapitena Srbije trebalo je da traje do narednog leta, ali će on biti prevremeno raskinut. Sjajni fudbaler sada čeka zvaničnu ponudu od Al Ahlija, koji je za dvogodišnji ugovor spreman da izdvoji 50 miliona evra. U igri je i turski Bešiktaš, ali definitivno taj klub ne može da parira ponudi bogatih Saudijaca - navodi izvor Informera.
Informaciju o prevremenom raskidu ugovora Tadića i "kopljanika" preneo je i holandski sajt "Voetbal international".

Dušan Tadić je za Ajaks u prethodnih pet godina odigrao 241 utakmicu i postigao je 105 golova, a bio je najvažniji igrač ove ekipe.

Prema informacijama koje su se pojavile, istanbulski velikan ponudio je kapitenu reprezentacije Srbije platu od dva miliona evra po godini i dvogodišnji ugovor.

Međutim, jasno je da je ponuda iz Arabije neuporedivo bolja, pa se uskoro očekuje rasplet čitave situacije.