Autor: Informer.rs

17.07.2023.

06:40

Foto: printscreen

Sport

Kao na filmu! Vlasnik kluba se revanširao sudiji tako što mu je spavao sa ženom!

Kako bi situacija u potpunosti odgovarala nekom filmu ili sapunici, pomaže podatak da je sudija čija se supruga našla u zagrljaju vlasnika Kruzeira delio pravdu na finalnom meču između Rodrigezovog tima i Atletik Mineira.

Informer

Tasijana Vali u zagrljaju vlasnika Kruzeira

Kruzeiro je na tom meču poražen rezultatom od 3:1, a za jednog od glavnih krivaca, navijači i igrači poražene ekipe su optužile sudiju Felipea Limu. U pitanju je bila borba za trofej okruga Minas Žerais i velika je stvar prestiža osvojiti ga.

Sada je Felipeova supruga, Tasijana Valim, viđena u "naručju" vlasnika tima koji je sudiju optužio za poraz u jako bitnom meču, pa se odmah stvorio narativ da je "gazda" Kruzeira ovo učinio iz čistog revanšizma prema nesrećnom arbitru.

Šokantnu vest i fotografiju objavio je čuveni paparaco Leo Dijaz koji je urednik portala "Metropol" specijaliziranog za tračeve i skandalozna dešavanja u svetu brazilskog džet-seta.

"Serhio Santos Rodrigez je bio jako besan na kraju utakmice trećeg aprila. Smatrao je da je sudija krivac za poraz i odlučio se za osvetu tako što će spavati sa njegovom ženom", napisao je Dijaz uz obavljen snimak para.

Žurka se odvijala u gradu Uberlandija u kući zajedničkog prijatelja Rodrigeza i sudijine supruge, Tasijane.

Ubrzo nakon skandala, arbitar Felipe Lima i njegova supruga deaktivirali su društvene mreže i nisu se oglašavali povodom neugodnog slučaja.