Autor: Informer.rs

19.07.2023.

22:30

Foto: Reuters

Sport

Mitrović se naljutio, neće više da igra za Fulam! Srbin po svaku cenu želi u Al Hilal

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Al Hilal ponudio Aleksandru Mitroviću faraonski ugovor da se preseli u Saudijsku Arabiju. Srpski reprezentativac prihvatio je poziv sa Bliskog Istoka i rešio da se rastane sa Fulamom, ali klub iz Londona nije pronašao zajednički jezik sa Al Hilalom. 

Priča između Al Hilala i Mitrovića pretvorila se u pravu transfer sagu koja je danas dobila novi epilog. Naime, kako prenosi novinar "SkySports-a" Pol Gilmor, srpski reprezentativac nema nameru da nastupa za Fulam naredne sezone. 

Navodno, Mitrović je svojoj porodici izrazio nezadovoljstvo povodom odluke Fulama da ga ne pusti u Al Hilal. Izrevoltiran tom odlukom, srpski napadač rešio je da više ne odigra ni jedan mel za Kolibare. 

Problem predstavlje obeštećenje koje je Fulam odredio za najboljeg strelca. Klub sa Krejven Kotidža očekuje 52.000.000 funti za Mitrovića što Al Hilal nije spreman da plati. "SkySports" dodaje da srpski napadač nije želeo da putuje sa ekipom na turneju u Ameriku, ali da je nakon razgovora sa menadžerom Pini Zahavijem rešio da otputuje u SAD. 

Međutim, Mitrović neće nastupati tokom pripremnog perioda za Fulam. Navodno, predstavnici srpskog fudbalera obavili su razgovor sa Tonijem Kanom i izrazili želju da se potražnja smanji na 35 do 45 miliona funti kako bi popularni Mitar mogao put Saudijske Arabije.