Autor: Informer.rs

20.07.2023.

15:24

Foto: reuters

Sport

Skandal! Hrvati podmuklo udarili na Borjana, spominju i traktore! (FOTO)

Srpski čuvar mreže je sinoć sa svojim klubom Slovanom iz Bratislave izborio plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu svog tima nad Svift Espranžom (2:0), pošto je odbranio jedanaesterac u 10. minutu.

Informer

Golman Zvezde na pozajmici u Slovačkoj i njegov tim u narednom kolu, sledećeg utorka, igraće protiv šampiona Bosne i Hercegovine Zrinjskog iz Mostara. Poznato je da je reč o hrvatskom fudbalskom klubu koji se takmiči u BiH, kao i da većina navijača čini prohrvatski nastrojena publika.

Informer

Zbog toga Borjan će u Mostaru biti dočekan na nož! U instagram objavi fudbalskog kluba Zrinjski javili su se pojedinci koji su na užasan način provocirali Borjana. Spominjali su traktore, koji simbolizuju zločinačku akciju "Oluja". Dobro je poznato da je Milan sa porodicom izbegao iz Knina kada je počeo taj zločinački poduhvat.

"Legenda kaže da Borjan priprema traktor za svaki slučaj. Freze, traktori i seoski putevi Borjane. Borjane, čekamo te", samo su neki od skandaloznih komentara na račun srpskog golmana.

Podsetimo, Hrvati su Milana provocirali i u toku Svetskog prvenstva u Kataru, gde je on branio boje Kanade. Na meču te dve selekcije na tribinama su istakli transparent traktora. Sada se ta sramotna praksa prenela i na navijače Zrinjskog iz BiH, koji su mahom Hrvati.