21.07.2023.

09:35

Foto: EPA Images

Sport

Čerupanje Fulama: Saudijci hoće i Mitrovog trenera

Ne znaju u klubu iz Londona šta ih je snašlo. Samo nekoliko dana nakon što je Al Hilal krenuo silovito na napadača Aleksandra Mitrovića, drugi klub iz Saudijske Arabije, Al Ahli, izrazio je želju da angažuje menadžera "kolibara". 

Kako je naveo "Skaj sport", njemu je poslata ponuda 46 miliona evra neto za dve sezone. Olakšavajuća okolnost je što on ima još godinu dana ugovora i izlaznu klauzulu koja kaže - ako Fulam dobije sedam miliona evra, nema pravo da zadržava trenera.

"Predstavnici Al Ahlija otišli su u London kako bi razgovarali sa zastupnicima Marka Silve", navodi "Skaj sport".

Portugalac je sa te strane u značajno boljoj poziciji od Mitrovića, koji bi želeo da ode, ali ga klub ne pušta, već iz dana u dan podiže cenu.

Informer

 

Vlasnik Fulama Toni Kan rezigniran je ponašanjem ljudi sa Bliskohg istoka, za koje je rekao da verovatno smatraju da bi sa toliko novca mogli da se izvuku i za ubistvo.

- Učestali pozivi iz Saudijske Arabije prelaze liniju pristojne komunikacije. Neverovatno je što kada imaš toliko para, možeš da se izvučeš i sa ubistvom. Oni pokušavaju da timovima otmu sve najbolje igrače i baš me zanima kako će se sve to završiti. Mi smo posvećeni tome da zadržimo Aleksandra Mitrovića i ostale najbolje igrače. Po svaku cenu - poručio je nedavno biznismen.