Autor: Informer.rs

21.07.2023.

18:13

Foto: profimedia

Sport

Vlahović ima ozbiljan zdravstveni problem! Francuzi otkrili detalje

Sudbina Dušana Vlahovića već neko vreme je pod znakom pitanja. Žele čelnici Stare dame da zadrže srpskog napadača, ali su zbog problema sa finansijama prinuđeni da razmatraju ponude, a ima ih mnogo. Ipak, francuski mediji javljaju da snažni golgeter Bjankonera ima zdravstveni problem zbog kog su zainteresovane strane poprilično zabrinute. 

Bio je Dušan Vlahović na pragu dogovora sa Pariz Sen Žermenom, ali je dogovor, navodno propao. "RMC Sport" otkriva da je razlog toga hronična pubalgija zbog koje je srpski napadač prethodne sezone propustio veliki broj utakmica. 

"Zdravstveno stanje Srbina je upitno. On pati od hronične pubalgije zbog čega je prošle sezone propustio deset mečeva sa Juventusom iz Torina. Ta situacija zabrinjava klubove koji su spremni da ulože u srpskog giganta: Bajern (ako ne dođe Hari Kejn) i PSŽ", navode francuski mediji. 

Reč je o bolu koji se javlja u predelu prepona i česta je kod sportista, posebno profesionalnih čije telo trpi velike napore. Kada se situacija pogorša moguće je da se bol proširi i na ostale grupe mišića.