Autor: Informer.rs

21.07.2023.

22:40

Foto: EPAIMAGES

Sport

Kejn sve dalji od Minhena, Bajern se okrenuo Vlahoviću!

Pisali smo danas o tome da Bajern Minhen ne uspeva da izađe na kraj sa Totenhemom oko angažovanja Harija Kejna zbog čega su čelnici Bavaraca primorani da se okrenu drugim rešenjima. Izbor je pao na Dušana Vlahovića, a kako prenosi francuski "Ekip" Bajern je već započeo pregovore sa Juventusom. 

Velikan iz Torina prinuđen je da proda Vlahovića ovog leta kako bi "ispeglao" probleme sa finansijama. Bajern je spreman da plati, imaju novca u Minhenu i više nego što im je potrebno, zbog čega je Juventus odredio cenu od 80.000.000 evra. 

Informer

 

Bio je Dušan Vlahović želja Pariz Sen Žermena, navodno, srpski napadač dogovorio je i lične uslove sa francuskim velikanom. Pregovori su iz nekog razloga pukli, a pojavila se informacija da su na Parku prinčeva otkrili zdravstveni problem kod Vlahovića, odnosno, hroničnu pubalgiju, te da je to razlog zbog kog su se povukli iz priče. 

Okrenulo je to Parižane ka Hari Kejnu koji su, bez sumnje, spremni da ispune sve zahteve Totenhema, za razliku od Bajerna. 

Kada govorimo o Dušanu Vlahoviću, srpski napadač ovog leta dovođen je u vezu sa gotovo svih velikanima Evrope. Danas se pojavila informacija da se i Real Madrid raspitivao za srpskog napadača, a nije tajna da Čelsi prati dešavanja oko Vlahovića. 

Srpski napadač je prethodne sezone igrao nešto slabije u odnosu na ranije godine, a u dresu Juventusa je za godinu i po dana na 63 utakmice postigao 23 gola i upisao šest asistencija.