Autor: Informer.rs

23.07.2023.

16:24

Foto: Reuters

Sport

Mitrović se seli u Saudijsku Arabiju? Fulam krenuo u potragu za novim napadačem!

Obavestio je Aleksandar Mitrović pre nekoliko dana čelnike Fulama da više neće nastupati za klub iz Londona. Želi srpski napadač da se oproba u Saudijskoj Arabiji, a uz to i zaradi lepe pare, ali su Kolibari odbili prva dva naleta Saudijaca. Ipak, sve su prilike da će Fulam morati da popusti, a da su spremni za takav scenario javlja Fabricio Romano.

Naime, transfer guru, kako zovu Romana u svetu fudbala, javlja da je Fulam otvorio pregovore sa Raulom Himenezom. Meksikanca na Krejven kotidžu vide kao Mitrovićevog naslednika u napadu, ali pregovori sa Vulverhemptonom još nisu otvoreni. Isti izvor dodaje da će čelnici Fulama čekati odluku Marka Silve koji takođe ima ponudu da se preseli u Al Ahli. 

Informer

 

Himenez je u Vulvse stigao 2019. godine, postigao je 40 golova na 135 utakmica u Premijer ligi, ali nema sumnje da bi te brojke bile još impresivnije da 2022. godine nije doživeo tešku povredu glave zbog koje je odsustvovao nekoliko meseci. Ugovor sa Vukovima mu ističe poslednjeg dana juna 2024. godine, dakle, Fulam ima velike šanse da ga dovede ukoliko se odluče za taj korak. 

Kada govorimo o Aleksandru Mitroviću, on je nedavno zahtevao od uprave Fulama da smanje potraživanja. Navodno, engleski klub očekuje obeštećenje od oko 50.000.000 evra za svog golgetera, ali Saudijci nisu spremni toliko da plate. Naljutilo je to srpskog napadača koji je rešio da ne igra fudbal dok mu transfer u ProLigu ne bude dozvoljen.