Autor: Informer.rs

24.07.2023.

22:54

Foto: Starsportphoto

Sport

TSC na pragu velikog pojačanja! Rakonjac stiže u Bačku Topolu

Imala je Crvena zvezda zimus problema da pronađe pojačanje u napadu pa je na šestomesečnu pozajmicu iz moskovske Lokomotive stigao Marko Rakonjac. Crnogorski reprezentativac ostavio je solidan utisak na Marakani, ali nedovoljan da crveno-beli iskoriste opciju i otkupe njegov ugovor od ruskog velikana. 

Vratio se Rakonjac u Moskvu, ali bi uskoro mogao put Bačke Topole. Kako prenosi "Mozzart sport", crnogorski internacionalac nalazi se na radaru TSC-a koji nakon odlaska Petra Ratkova u RB Salcburg ima problema u napadu. 

Topolčani se uveliko spremaju za istorijske kvalifikacije za Ligu šampiona, u trećem kolu rival će biti Braga i jasno je da je TSC-u potrebno još pojačanja kako bi u što jačem sastavu dočekali dvomeč protiv portugalskog velikana. 

Navodno, Žarko Lazetić izuzetno je zainteresovan da dovede Rakonjca u Bačku Topolu zbog svega što je Crnogorac pokazao u dresu Crvene zvezde prethodne polusezone. Nema sumnje da bi talentovani napadač u TSC-u dobio više prostora nego na Marakani, a konkurencija mu je Uroš Milovanović koji je na TSC Arenu stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Sporting Hihona. 

Rakonjac je svoju karijeru započeo u Čukaričkom odakle je pre dve godine otišao u moskovsku Lokomotivu u transferu teškom 2.500.000 evra. Ipak, među Železničarima nikada nije dobio pravu šansu, a utisak je da se njegov status neće promeniti ni ovog leta. Zbog toga - TSC je idealna opcija  za sve tri strane.