Autor: Informer.rs

25.07.2023.

22:25

Foto: profimedia

Sport

Leo koga da dovedemo? Ovo niko nije očekivao! PSŽ zvao Mesija za savet

Argentinska superzvezda i francuski šampion razišli su se prijateljski, a RMC Sport tvrdi da su iz PSŽ-a kontaktirali Mesija kako bi ga tražili savet i kako bi im preporučio zamenu za Kilijana Mbapea.

Poznato je da je Mbape odbio da produži ugovor s Parižanima i da će najkasnije na leto 2024. godine napustiti Pariz Sen Žermen. Odbija da produži ugovor, ali klubu pravi problem jer ne želi transfer ovog leta, pošto je dao reč Realu i čeka da ode u Madrid kao slobodan igrač.

Informer

 

Dok traje saga oko Mbapea, kome Al Hilal nudi bogatstvo za godinu dana ugovora, PSŽ je primoran da razmišlja o novim pojačanjima u napadu i moraće da nađe novu veliku zvezdu koja bi nadoknadila gubitak koji će nastati odlaskom Francuza.

Navodno je PSŽ kontaktirao Mesija, a bivši igrač Barselone im je preporučio Harija Kejna. 29-godišnji engleski napadač je svakako bio na radaru Parižana, mada je u ovom trenutku, ako već ode iz Totenhema, bliže Bajernu.

Bavarci su do sada dva puta slali ponude, dva puta su odbijeni, ali neće odustati. Kane ima ugovor do kraja sezone, poput Mbappea, pa će Spursi vjerovatno na kraju popustiti kako bi zaradili njegovim odlaskom.