Autor: Informer.rs

27.07.2023.

10:13

Foto: printscreen

Sport

Navijači Reala grcali u suzama! Novinar ne zna za sebe (VIDEO)

Luka Modrić, Toni Kros i Kazemiro obeležili su epohu Reala i svetskog fudbala, a sada su se okupili prvi put od kada je Brazilac obukao dres engleskog kluba.

I te kako je Modriću i Krosu od tada nedostajao saigrač i prijatelj, a to se videlo nakon meča kada su fudbalski asovi dugo i srdačno pričali na terenu. U jednom momentu priključio im se i trener Karlo Anćeloti, koji je uvek isticao da mu je teško što se Kazemiro opredelio za Mančester.

Ove scene probudile su emocije navijačima Reala i ljubiteljima fudbala širom planete, koje je uhvatila nostalgija. U videu koji je pobrao simpatije na društvenim mrežama vidi se Tomas Roncero, poznati španski novinar i navijač Reala, koji dirnut plače.

Kazemiro je nakon utakmice izjavio:

- Modrić, Kros i ja postigli smo toliko toga, ali najvažnije mi je da smo ostali prijatelji i van terena, dok je Anćeloti dodao:

- Obožavam Kazemira. On je legenda i mi ga svi i dalje smatramo igračem Reala.

Real je dokazao da ne pati od sentimentalnosti, jer je bez razmišljanja prihvatio ponudu Junajteda od 70 miliona evra za brazilskog asa, shvatajući da se ne može odbiti toliki novac za nekoga ko ima 30 godina.

U toku osmogodišnjeg perioda (2014-2022), sjajni trojac vodio je klub do tri titule Španije i četiri pehara u Ligi šampiona. Dok ih jedni doživljavaju kao skup najboljih vezista u istoriji, drugi su na strani Ćavija, Inijeste i Busketsa iz Barselone.