Autor: Informer.rs

27.07.2023.

19:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Šamarčina od Zvezde upalila alarm u Toskani - Fiorentina krenula po Hrvata!

Doživela je Fiorentina blamažu u sredu na Marakani pošto je Crvena zvezda sa 5:0 savladala italijanskog velikana. Uprkos činjenici da se radi o utakmici prijateljskog karaktera u Finreci je uključen "crveni alarm", a gazda kluba Roko Komiso krenuo je u potragu  za pojačanjima. 

Odbrana Fiorentine sinoć je bila najslabiji deo tima, na terenu nije bilo komandanta Nikole Milenkovića, a srpski reprezentativac mogao bi da dobije balkansko društvo u Toskani. Naime, kako prenosi Đanluka Di Marcio prošlogodišnji finalista Lige konferencija krenuo je po štopera Dinama - Josipa Šutala. 

Informer

 

Modri su odbili prvu ponudu iz Firence tešku 12.000.000 evra, po Šutala je potom krenuo i Ajaks, ali ni 18.000.000 nije bilo dovoljno da Dinamo pusti talentovanog štopera. Di Marcio javlja da je Fiorentina sada sprema pojačanu ponudu, a nedavno su hrvatski mediji pisali da klub iz Zagreba Šutala neće pustiti ispod 25.000.000 evra obeštećenja. 

Šutalo je pod lupom Fiorentine već tri sezone, a prethodne je potpuno eksplodirao čime je privukao pažnju brojnih klubova. Pored Viole i pomenutog Ajaksa, za hrvatskog reprezentativca se interesuje i Čelsi.