Autor: Informer.rs

28.07.2023.

15:34

Foto: FK Partizan

Sport

Saldanja: Jedva čekam da osetim pobedu u derbiju!

Saldanja na stadion "JNA" dolazi  iz Japana u kojem je nastupao za DŽEF junajted, a priliku za debi će imati već sutra, kada Partizan gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli od 21.00.

Po svemu sudeći u Beograd je stigao "pripremljen", te je odmah navijačima poručio da željno iščekuje derbi sa Crvenom zvezdom o kojem je mnogo slušao.

- Upoznat sam sa derbijem. Jedva čekam da doživim atmosferu i da pobedimo u derbiju - jasan je Saldanja.

Informer

Željno iščekuje "večite"

Očekivanja "grobara" i stručnog štaba su visoka, naročito kada se uzme u obzir činjenica da dolazi na mesto Leonarda da Silve, koga svi u humskoj po dobrom pamte.

- Znam za Leonarda. Ne poznajem ga lično, ali želim da ponovim njegove uspehe u Partizanu i da donesem puno golova i srećnih trenutaka navijačima - priželjkuje Brazilac.

Ističe da ga odlikuje prvenstveno sposobnost postizanja golova i snaga, ali da se neće libiti bilo kog zadatka koji dobije od Igora Duljaja.

- Kao napadača me odlikuju dobra leva noga i snaga. Posedujem kvalitet da postignem puno golova i da pomognem timu i saigračima da ostvarimo ciljeve - kaže Saldanja.

Informer

Saldanja obećava golove

Za kratko vreme provedeno sa nekolicinom saigrača tokom ručka, kaže da je primetio izuzetno prijatnu atmosferu među budućim kolegama.

- Atmosfera u timu je sjajna. Značajno je da se što bolje upoznamo, tako ćemo još više napredovati. Jedva čekam da još bolje upoznam tim i saigrače - poručuje pojačanje crno-belih.

Iskoristio je sjajni napadač i priliku da se zahvali na ukazanom poverenju i da zatraži podršku navijača u što većem broju.

- Želeo bih da se zahvalim svima u klubu. Zahvaljujem se i navijačima i pozivam ih da nas podrže u svim utakmicama. Ja nameravam puno da doprinesem timu golovima, asitencijama i čime god bude potrebno kako bismo stizali do cilja - zaključio je Saldanja.