Autor: Informer.rs

29.07.2023.

14:21

Foto: printscreen

Sport

Saša Ilić se oprostio od CSKA, navijači tuguju za njim!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je juče vest o rastanku Saše Ilića (45) i CSKA, a sada su se i navijači kluba iz Sofije izjasnili o tome!

Srpski stručnjak i bugarski velikan iznenada su završili saradnju godinu dana pre isteka ugovora. Glavni razlog bio je šokantan poraz kod kuće od rumunskog Sepsija (0:2) u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. 

Legendarni kapiten Partizana oglasio se porukom na društvenim mrežama, u kojoj se i oprostio od CSKA. Čuveni vezista je na klupi ovog tima bio od 2. juna 2022. i na 44 utakmice ostvario je učinak od 30 pobeda i po sedam remija i poraza.

"Jedna godina, jedan mesec i 25 dana... Hvala CSKA", napisao je Sale Ilić na Instagramu.

Na ovu njegovu objavu odmah su reagovali navijači crveno-belih iz Sofije, a evo i nekih od najzanimljivih komentara:

"Hvala ti Sale, velika greška je što su ti dali otkaz."

"Zauvek jedan od nas! Nikad te nećemo zaboraviti. Želim ti da jednog dana postaneš trener Partizana. Sa srećom."

"Hvala na svemu, majstore. Samo CSKA."

"Hvala ti na tome što smo sa tobom došli nadoma šampionske titule. Puno sreće i da uskoro sedneš na klupu tvog voljenog Partizana."

"Hvala ti, Sale. Bila je to sjajna sezona u kojoj si nas naterao da ponovo maštamo i tituli. Srećno u daljoj karijeri i ne zaboravi nikad da ćeš uvek biti jedan od nas."

Podsetimo, CSKA je minule sezone predvođen Ilićem bio nadomak titule prvaka države, ali mu je šampionski tron izmakao u pretposlednjem kolu, kada je promašio i penal u 102. minutu.