Autor: Informer.rs

30.07.2023.

10:33

Foto: TAnjug/AP

Sport

Mitroviću propao transfer u Arabiju? Napadač se vratio na treninge Fulama

Informaciju da se popularni Mitar vratio u tim i samim tim prekinuo štrajk, potvrdio je menadžer londonskog kluba Marko Silva (46). Portugalac kaže da je i srpski napadač u ekipi sa ostalim saigračima, iako njegova situacija još uvek u potpunosti nije jasna.

Informer

Kako stvari stoje, prelazak Mitrovića u Al Hilal se, po svemu sudeći, zakomlikovao i odužio. Srbin se dogovorio sa tim klubom, plan je bio da dobije 45 miliona evra za tri godine ugovora, ali Fulam i Al Hilal nisu postigli dogovor oko obeštećenja, pa je transfer i dalje u magli.

Silva kaže da je Mitrović sad sa ekipom i da će pokušati da ga spremi što je bolje moguće.

Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga ‘spremimo’ što je bolje moguće u narednih nekoliko dana - rekao je Marko Silva.

Informer

Portugalac dodaje da mu srpski as nikad nije pravio probleme, uprkos tome što je želeo da ide.

- Meni nikada nije bilo teško da radim sa Mitrovićem. Nikada, nikada, nikada… Ljudi koji ga poznaju znaju da nikada nije pravio problem. Moramo biti iskreni prema njemu. Bilo je tako lako raditi sa njim na početku priprema i biće i dalje ako ostane. Mitrović me zna, i ja njega poznajem vrlo dobro. Zna grupu sa kojom radimo. Sve ono što smo rekli jedno drugome ostaće između mene i njega - kaže Silva.

Kako prenosi "Dejli Mejl", Mitrović i dalje nije odustao od prelaska u Saudijsku Arabiju, gde bi bio saigrač sa Sergejem Milinković-Savićem. Ostaje da se vidi šta će biti dalje sa ovom pričom, s obzirom na činjenicu da je Fulam već doveo zamenu za svog najboljeg igrača, a to je meksički napadač Raul Himenez. 

Fulam večeras u Landoveru u SAD igra prijateljski meč protiv Čelsija, pa je moguće da Aleksandar Mitrović, ako ništa drugo, bude u protokolu za tu utakmicu.