Autor: Informer.rs

31.07.2023.

22:42

Foto: EPAIMAGES

Sport

Vlahović stiže u Čelsi!

Bio je Dušan Vlahović glavna tema prelaznog roka pre mesec dana, ali nakon što je njegov transfer u Pariz Sen Žermen propao priče su se stišale. Ipak, kako javlja transfer guru Đanluka Di Marcio srpski napadač uskoro bi mogao put Čelsija. 

Pre nekog vremena čelnici Juventusa ponudili su Plavcima razmenu uz doplatu Čelsija. Stara dama želi Romelua Lukakua, londonski klub želi Dušana vlahovića, ali su brojne komplikacije stajale na putu tog dogovora. Sve do danas, budući da Di Marcio javlja kako su sa Stamford Bridža "aminovali" početak pregovora! 

Potpuno je jasno da će se raditi o klasičnoj razmeni koja odgovara obema strama budući na probleme sa finansijskim fer-plejom, a uz to, Čelsi će morati da uplati i simbolično obeštećenje koja neće biti previsoko. 

Dušan Vlahović prethodne sezone imao je velikih problema sa povredama zbog čega je odigrao samo 27 utakmica u svim takmičenjima za Juventus i upisao 10 golova. Sa druge strane, Lukaku je prošlu godinu proveo na pozajmici u Interu i ponovo potvrdio da mu igranje u Italiji izuzetno odgovara. 

Želeli su Neroazuri da otkupe njegov ugovor od Čelsija, ali su Plavci odredili papreno obeštećenje zbog čega do dogovora nije došlo.