Autor: Informer.rs

01.08.2023.

10:52

Foto: Tanjug

Sport

Transfer bomba! Serhio Ramos stiže u Tursku i igraće protiv Tadića!

Informaciju je prvi u javnost pustio Fabricio Romano, najpouzdaniji insajder kada su u pitanju transferi. On tvrdi da je Ramos nadomak dogovora sa turskim velikanom i da će potpisati ugovor do kraja ove sezone, odnosno, do leta 2024. godine.

Informer

Kako navodi Romano, glavni adut u čitavoj priči je nekadašnji reprezentativac Španije Huan Mata, koji je prošlu sezonu proveo u dresu tog kluba. Navodno, nagovorio je Ramosa objasnivši mu kakav projekat sprema Galatasaraj.

"Serhio Ramos je na putu ka Galatasaraju. Potpisaće jednogodišnji ugovor. Ključni čovek za realizaciju transfera je Huan Mata. Objasnio je Serhiju kakav je projekat pripremio klub. Sva dokumentacija za potpis je već pripremljena", objavio je Romano.

Ramos u Galatasaraj stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Pariz Sen Žermenom. Po svemu sudeći, vodiće velike borbe sa kapitenom Srbije Dušanom Tadićem, koji je pre nekoliko nedelja pojačao najvećeg rivala Galatasaraja Fenerbahčea.

Informer

 

Ramos je karijeru započeo u Sevilji, a onda 2006. godine prešao u Real Madrid i sa "kraljevskim klubom" osvojio sve što se moglo osvojiti. Spominjalo se da je ovog leta nadomak povratka u Sevilju, ali očigledno je odabrao prelazak u Galatasaraj, koji je ovog leta doveo Vilfreda Zahu, Sedrika Bakambua i Maura Ikardija.