Autor: Informer.rs

01.08.2023.

18:05

Foto: Reuters

Sport

Finalista Lige šampiona hoće Mitrovića!

Već neko vreme status Aleksandra Mitrovića u Fulamu je pod znakom pitanja. Srpski napadač izrazio je želju da napusti Premijer ligu i pojača Al Hilal, ali su mu čelnici Kolibara stopirali transfer u Saudijsku Arabiju. Naljutilo je to snažnog golgetera koji je rešio da više ne igra za Fulam...

Situacija se posle nekog vremena smirila, Mitrović je počeo da trenira sa ekipom, ali bi "simfoniju" na Krejven Kotidžu mogao da pokvari Inter. Naime, prošlogodišnji finalista Lige šampiona zainteresovan je za usluge srpskog napadača! 

Ostao je Inter ovog leta bez Romelua Lukakua koji će po svemu sudeći završiti u Juventusu. Simone Inzagi već neko vreme traga za novim napadačem i izbor je pao upravo na Mitrovića. Srpski golgeter je profil napadača koji bi se po mišljenju italijanskog trenera najbolje uklopio sa Lautarom Martinezom.

Italijanski mediji pišu da je Inter dostavio i ponudu tešku 35.000.000 evra za Mitrovića, ali da je Fulam to odmah odbio. Podsećamo, u toku pregovora sa Al Hilalom londonski klub je tražio okruglo 50.000.000 evra. 

Ipak, Italijani dodaju da Inter nema nameru da odustane od Mitrovića i uskoro se očekuje da u London stiže nova ponuda.