Autor: Informer.rs

03.08.2023.

09:01

Foto: Tanjug

Sport

Mesi se sprda u SAD! Nove bravure brutalnog asa! (VIDEO)

Inter je u noći za nama bio bolji od Orlanda, koga su u šesnestini finala Liga kupa Severne i Centralne Amerike savladali 3:1, a dva gola postigao je Lionel Mesi. Fudbalska zvezda je do sada postigla pet golova na tri meča u dresu tima iz Majamija i napravio potpunu ludnicu u SAD.

Informer

Domaćin je odlično otvorio meč pred prepunim tribinama u Fort Loderdejlu. Poveli su  u sedmom minutu posle odlične akcije. Tejlor je izbacio odbranu Orlanda, poslao loptu u prazan prostor gde je stigla do Mesija, primio je loptu na grudi omaleni ofanzivac i zakucao je u gol bacivši u trans preko 20 hiljada navijača.

Orladno je uzvratio samo deset minuta kasnije. Posle kornera za goste, na loptu je natrčao Arauho i poravnao rezultat, a na semoforu je stajalo 1:1 kada se otišlo na odmor. Majami je sjajno počeo i drugo poluvreme. Martinez je oboren u kaznenom prostoru Orlanda, sudija je pokazao na penal, koji je isti igrač realizovao za 2:1.

Pobedu je overio Mesi kada je Martinez primio loptu, vratio je do Lea, koji je desnom nogom iz voleja pogodio mrežu Galezea.

Vredi istaći da je za Inter debitovao i Đordi Alba, doskorašnji igrač Barselone.

Inter iz Majamija će se boriti za mesto u četvrtfinalu u gostima protiv Dalasa, koji je bio bolji od meksičkog Mazaltana 2:1, a taj duel je na programu u noći između nedelje i ponedeljka.