Autor: Informer.rs

07.08.2023.

06:54

Foto: AP PHOTO

Sport

Eto, šta ti se desilo?! Legenda Barselone i Intera ne liči na sebe

Nekadašnji napadač Barselone, Intera i Čelsija učestovao je u Londonu u humanitarnoj utakmici za pomoć Ukrajini. U meču su učestovale brojne fudbalske legende poput Dide, Petra Čeha, Fabija Kanavara, Đerara Pikera, Klarensa Sedorfa, Đanfranka Zole, Patrika Vijere, Jensa Lemana, Kristijana Panučija, Andreja Ševčenka i mnogih drugih, ali je najveću pažnju izazvao Kamerunac.

Jedan od najboljih napadača u istoriji je gotovo neprepoznatljiv zbog svoje debljine. Eto je očigledno, nakon što se 2018. godine penzionisao, prestao da pazi na svoju ishranu.

Informer

 

Nakon što su se pojavile slike i video snimci sa utakmice u Londonu, društvene mreže su se usijale, a navijači su ostali šokirani koliko se Kamerunac ugojio. 

Ipak, višak kilograma nije sprečilo Samjuela da pokaže svoje fudbalsko umeće na terenu "Stamford bridža", na kojem je tokom sezone 2013/14 igrao za Čelsi. 

Utakmica je na kraju završena 2:2, a Kamerunac nije uspeo da se upiše u strelce.

Eto je u svojoj bogatoj karijeri igrao za brojne klubove, ali je najveći trag ostavio u Barseloni, Čelsiju i Interu. On je sa Kataloncima osvojio dve titule Lige šampiona 2006. i 2009, dok je sa italijanskim klubom bio na vrhu Evrope 2010. godine.