Autor: Informer.rs

07.08.2023.

12:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Poznat protivnik TSC-a ako prođe Bragu!

Srpski klub prvo čeka dvomeč sa portugalskom Bragom, kojoj gostuje u utorak od 21 čas. Ukoliko pobedi favorita, TSC čeka paklen posao protiv pobednika duela Panatinaikos-Olimpik Marsej!

U slučaju neuspeha protiv Brage, ekipa iz Bačke Topole će igrati sigurno igrati u grupnoj fazi Lige Evrope. Prve utakmice plej-ofa se igraju 22. i 23. avgusta, a revanši su sedam dana kasnije.

Sada Partizan čeka žreb plej-of runde za Ligu konferencija koji je u 14 časova u Nionu, a UEFA je raspodelila učesnike kvalifikacija u četiri grupe. 

Informer

Beogradski crno-beli su u četvrtoj grupi među nosiocima, što znači da ne mogu da se sastanu sa Klub Brižom, Hajdukom ili PAOK-om, Makabijem ili Fiorentinom, a potencijalni rivali crno-belih su:

Osasuna ili neki od pobednika duela Rapid Beč – Debrecin, FCSB – Norsjeland, Rosenborg – Harts, Celje – Neman Grodno. Međutim, Partizan prvo mora da eliminiše azerbejdžanski Sabah, kojem gostuje u četvrtak od 18 časova u prvom meču trećeg kola kvalifikacija.

Fudbalski klub Čukarički u ponedeljak od 13.00 čeka rivala u 4. rundi kvalifikacija za Ligu Evrope. Žreb u Nionu doneće Brđanima ulogu povlašćenog, ali to samo po sebi ne mora da znači da će doneti lakog rivala.