Autor: Informer.rs

08.08.2023.

17:40

Foto: epaimages

Sport

Žalimo zbog smrti nedužnog deteta! Srpski stručnjak u Atini tuguje!

Udarna vest u Evropi od sinoć i jutros je sumanuto divljanje navijača Dinama iz Zagreba u Atini. Ozloglašeni "Bed Blu Bojsi" došli su u prestonicu Grčke na utakmicu protiv AEK-a u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su napravili ogroman skandal i izazvali tragediju, pošto je jedan navijač atinskog kluba izgubio život.  

Mladić se našao u blizini stadiona AEK-a kada je počela tuča, a onda su ga Hrvati izboli u gužvi. 

Informer

Potresen je bio srpski stručnjak i trener Panatinaikosa, Ivan Jovanović, koji je komentarisao tragediju iz Atine na konferenciji za medije pred duel njegovog tima i Olimpika.

- Želim da izjavim saučešće porodici ubijenog Mihalisa, žalimo za smrću nedužnog deteta. Trebalo je da ovo budu dva dana radosti za naša dva tima koja se bore u evropskim kvalifikacijama, ali nažalost, oni su obeleženi ovim što se desilo noćas. Ovo su teška vremena za sve nas i zbog toga se ova pres konferencija održava u uslovima u kakvim se održava - naglasio je Jovanović.

Utakmica AEK - Dinamo Zagreb je posle svega odložena, dok će se meč Panatinaikos - Olimpik Marsej odigrati, ali pod oštrim nadzorom UEFA u u sredu od 20.00 časova u Atini.