Autor: Informer.rs

09.08.2023.

09:49

Foto: FK Partizan

Sport

Fudbalere Partizana poznato lice ispratilo u Azerbejdžan!

Ekipu Igora Duljaja na let u Azerbejdžan na meč sa Sabahom (četvrtak 18 časova) ispratilo je dobro raspoloženje povodom ubedljive pobede nad Vojvodinom u okviru Superlige od 2:0, ali i dobro poznato lice, bivši strateg "parnog valjka" Miroslav Đukić.

Informer

Nemanja Nikolić u razgovoru sa Miroslavom Đukićem

Đukić je na čelu Partizanove klupe bio u dva navrata - prvi mandat imao je 2007. godine, pa se u Humsku vratio deset godina kasnije, 2017. i tamo istao do 2018.

Evocirao je uspomene i razmenio mišljenja sa Nemanjom Nikolićem, Svetozarom Markovićem i Danilom Pantićem, sa kojima je svojevremeno sarađivao.  Takođe, dobro se poznaje sa sportskim direktorom Partizana, Ivicom Kraljem iz svojih igračkih dana i zajedničkih partija u reprezentaciji.

Igor Duljaj nije želeo ništa da prepušta slučaju, pa je na put poveo čak 24 fudbalera, od čega tri golmana, a spisak svih igrača koji konkurišu za meč sa Sabahom pogledajte ispod.

Informer

Igor Duljaj

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Vanja Radulaški;

Defanzivci: Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Nikola Antić, Zlatan Šehović;

Vezisti: Kristijan Belić, Mateja Stjepanović, Aleksandar Šćekić, Frank Kanute, Bogdan Mirčetić, Ksander Severina, Bibars Natho, Danilo Pantić, Kvinsi Menig, Nemanja Trifunović;

Napadači: Aldu Kalulu, Nemanja Nikolić, Samed Baždar i Mateus Saldanja.

Sa ekipom nisu krenuli put Azerbejdžana Marko Živković, Andrija Pavlović i Nikola Terzić.