Autor: Informer.rs

10.08.2023.

13:09

Foto: Reuters

Sport

Lekar potvrdio: Mihalis uboden nožem i imao teške povrede glave

Ispostavilo se da je udarac nožem u predelu ramena ili visoko iznad lakta bio presudan, ali je svedočenje lekara koji se borio za život nesrećnog Atinjanina potvrdilo da su Hrvati šutirali i udarali po glavi Kacurisa dok je bespomoćno i u lokvi krvi ležao na trotoaru.


"Mihalis je već bio skoro mrtav kad ga je odvela Hitna pomoć, a imao je i očigledne povrede glave! Lekari koji su ga primili u 23.45 časova vodili su žestoku bitku da ga spasu, odmah je intubiran i dugo su pokušavali da ga reanimiraju. Taman kad se na trenutak učinilo da ima šanse da ga povrate, Mihalis je samo par minuta kasnije, tačno u 01.20 časova, nažalost izdahnuo", prenosi grčki portal Sport In.


Vozač kola Hitne pomoći potvrdio je priču Mihalisovog druga Hristosa, koji je otkrio kako su izgledali Kacurisovi poslednji sati.


- Lagano sam vozio kola kad su me presreli mladići na motorima. Bili su uplašeni, paničili su, vikali su da se dogodila velika tuča i da im je drug teško povređen. Odmah sam upalio rotaciju i krenuo za njima. Zatekli smo momka koji je nažalost već obilno krvario i shvatili smo odmah da će se teško izvući. Brzo smo ga stavili na nosila i hitno prevezli u bolnicu, ali nažalost nismo uspeli da ga spasemo - ispričao je čovek čije ime nije otkriveno.