Autor: Informer.rs

11.08.2023.

06:25

Foto: Tanjug

Sport

Spolja nije bilo vidljivih povreda, ali bio je sav krvav! Oglasio se doktor kome je Kacuris umro na rukama

Istraga policije i dalje u toku, pojavile su se izjave lekara koji je pokušao da reanimira i spasi život 29-godišnjem grčkom državljaninu.

Doktor je detaljno opisao šta se desilo kada je Kacuris stigao sanitetski vozilom.

- Oko 23.45 primili smo mušku osobu koja je stigla privatnim sanitetskim vozilom. Ta osoba nije imala puls, nije disala i imala je proširene zenice. Muškarac je odmah primljen na hitnu medicinsku pomoć gde smo nastavili reanimaciju u trajanju od jednog sata, ali nismo uspeli da ga vratimo u život. Spolja nije bilo vidljivih povreda, osim brojnih modrica na levoj strani tela, ali je zato bio krvav po celom telu - rekao je doktor kojem je mladić umro na rukama.

Informer

Brat preminulog Kucurisa je rekao da je za tragičan čin saznao oko četiri ujutro.

- U četiri ujutro nazvao me bratić i rekao da je moj brat Mihalis teško povređen, ali da nije znao kako se to dogodilo. Posle nekoliko minuta ponovno me je nazvao i rekao da je nažalost umro. Bio sam van Atine pa sam došao u bolnicu tek u osam ujutro - rekao je Kacurisov brat.

Policija još uvek traga za ubicom Mihailisa Kacurisa, po poslednjim informacija, što se tiče uhapšenih spisak osumnjičenih je skraćen na 13 osoba.

Reč je o devet Hrvata, tri Grka i jednom Albancu kod kojeg je pronađen nož sličan onom kojim je ubijen Kacuris.

Ipak, istraga se nastavalja u narednim dana ćemo videti kakve će biti nove informacije.