Autor: Informer.rs

13.08.2023.

08:00

Foto: Shutterstock/Reuters/twitter printscreen

Sport

Srbin izbezumio Ronalda! Svi mu se smeju, kuka jer je Sergej dobio nagradu (VIDEO/FOTO)

Portugalac je doneo trofej Al-Nasru, koji je u finalu Arapskog klupskog šampionskog kupa posle preokreta sa 2:1 savladao Al Hilal našeg Sergeja Milinkovića Savića.

Ronaldo je sa dva gola bio čovek preokreta, heroj svog tima, ali je posle meča opet pokazao da je "mali čovek". Usledila je svečana ceremonija dodele pehara i individualnih priznanja, a nagrada za najboljeg igrača utakmice pripala je Sergeju Milinkoviću-Saviću. Ronaldo je očekivao da njemu pripadne MVP nagrada, pa je bio besan kada je video da je otišla u ruke Srbina. Požalio se organizatorima, pokazujući prstima da je postigao dva gola na utakmici i pitajući se kako je moguće da nagrada nije pripala njemu.

Ronaldo se na kraju ironično osmehnuo, dok ga navijači na društvenim mrežama ismevaju zbog ovog poteza. S druge strane, naš Sergej u čudu je gledao šta se dešava. Nema sumnje da bi naš as bio srećniji da je njegova ekipa uspela da slavi i osvoji trofej, a da je on ostao bez individualnog priznanja. 

Inače, Srbin je odigrao pet utakmica na turniru i uz dva gola imao jednu asistenciju. Treba pomenuti da je Sergej pre samo mesec dana potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijijim saudijskim klubom u transferu vrednom 40.000.000 evra, a već je nagrađen vrednom individualnom nagradom.