Autor: Informer.rs

16.08.2023.

14:44

Foto: EPAIMAGES

Sport

Gol koji nikad neće zaboraviti! Mladenović srušio Marsej, pa se oglasio

PAO je iz prvog meča imao prednost od 1:0. Atinjani su u revanšu gubili sa 2:0 i bili na ivici eliminacije, kada je u poslednjim trenucima nadoknade Mateo Genduzi nespretno napravio penal i dozvolio rivalu da izbori produžetke.

Isti igrač je jedini promašio u penal seriji, a junak je bio naš Filip Mlaadenović, kao nekad Darko Pančev eliminiše Olimpik Marselj i postane heroj.

"Noć za pamćenje“, napisao je Mladenović na Instagramu posle antologijskog meča uz video gola iz penala i fotografija radovanja sa ekipom u sred Marselja.

Filip Mladenović je meč počeo s klupe, u 70. minutu, dok je Filip Đuričić bio u starnoj postavi i igrao do 63. minutu. Naredni protivnik Panatinaikosa, u plej-ofu Lige šampiona, biće Braga koja je eliminisala naš TSC.

Informer

Interesantno je da je svih pet izvođača penala naš trener Ivan Jovanović u toku utakmice uveo u igru. Svi su mu uzvratili poverenje. To su Joanidis, Bernard, Klajnhajsler, Palasios i Mladenović.

- Pričao sam dosta sa igračima. O atmosferi, o protivniku... Oni su mnogo ispred nas što se tiče iskustva. Znamo da ćemo, bilo da odemo u Ligu Evrope ili u Ligu šampiona, imati ovakve protivnike. Želimo da idemo ovako do kraja. Pokušavali smo dve godine da napravimo iskorak i veoma sam srećan jer imam grupu ozbiljnih momaka u svlačionici - rekao je Jovanović.