Autor: Informer.rs

18.08.2023.

21:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

Direktor Čuke ljut posle bruke! Matijašević: Ovo za 10 godina nisam doživeo

"Brđani" su pod palicom novog trenera Igora Matića odigrali očajno protiv Novobeograđana, a poraz dolazi u najgorem trenutku pred duel sa Olimpijakosom u plej-of Lige Evrope.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević očekivano je bio ljut nakon katastrofalnog poraza njegove ekipe, ali je odgovornost skinuo sa trenera Matića.

- Ako iko treba da bude kriv, onda sam to ja. Ni igrači, ni treneri, ni predsednik kluba i ostali članovi uprave - već samo ja. Svaka čast IMT-u, da me ne shvatite pogrešno, ali neke stvari ćemo očigledno uskoro morati da rešavamo unutar kluba. Nešto ne valja, jer kako je moguće da smo prošle sezone delovali tako dobro, a na startu ove delujemo neprepoznatljivo, iako smo ostali bez samo dvojice igrača. Iskreno, ja ovako lošu partiju nisam doživeo u poslednjih 10 godina. Ali ponavljam, krivica za sve je isključivo moja - razočarano je rekao Matijašević za portal "Telegraf". 

Informer

 

Podsetimo, "brđani" su sezonu otvorili pobedama nad niškim i kragujevačkim Radničkim, ali je onda prošle nedelje upisao remi protiv Javora (2:2), a sada su im "traktoristi" naneli i prvi poraz u sezoni.