Autor: Informer.rs

20.08.2023.

11:22

Foto: AP/Photo

Sport

Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Kontroverznog vlasnika FCSB-a duže vreme bije glas "nezgodnog" poslodavca koji se meša u posao trenera, uprave i učestvuje u odabiru fudbalera.

Sada je u žižu javnosti dospeo nakon što je uložio 20 hiljada evra na prolaz svog kluba u dvomeču sa danskim Nordsjelandom, ali ga fudbaleri nisu "ispoštovali".

Informer

Duel FCSB-a i Nordsjilanda

Pobedom bi Bekali zaradio pozamašnu sumu novca, a FCSB zakazao duel sa Partizanom, koji je na penale zaobišao prepreku u vidu Sabaha.

- Rečeno mi je da je kvota na prolaz 7,00, zato što su u pitanju kvalifikacije. Hteo sam da stavim 50.000 evra, ali mi je rečeno da je maksimum 20.000. Dobro je što nisam uložio i više na kraju. Stavio sam 20.000 i pao. Sve je ovo igra - rekao je Bekali za tamošnji "Prosport".

Informer

Điđi Bekali

Rumunski poznavalac tamošnjeg, ali i srpskog fudbala, Florin Jakob, smatra da bi FCSB sa beogradskim crno-belima imao 50 odsto šansi za prolaz u grupu Lige Konferencije.

Partizan je i dalje u fazi rekonstrukcije i daleko je od Crvene zvezde koja je stalno ispred. Zvezda je na drugom nivou, sada igra direktno u grupnoj fazi Lige šampiona. FCSB nije imao mnogo šansi protiv Nordsjilanda, to smo svi videli. Da je prošao, bio bi barabar sa Partizanom. Bile bi šanse 50-50. Sada bih rekao da je Nordsjiland favorit da dobije Partizan u dvomeču - mišljenja je Jakob.